700 de familii fericite, beneficiare ale cutiilor pentru nou-născuţi

07 Septembrie 2016
La doar două luni de la lansarea proiectului social ,,O nouă viaţă”, la maternitatea din cadrul Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău au fost dăruite peste 700 de cutii cu produse pentru nou-născuţi. Ajutorul este oferit de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” pentru fiecare mamă care naşte la Institutul Mamei şi Copilului.
700 de familii fericite, beneficiare ale cutiilor pentru nou-născuţi
La doar două luni de la lansarea proiectului social ,,O nouă viaţă”, la maternitatea din cadrul Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău au fost dăruite peste 700 de cutii cu produse pentru nou-născuţi. Ajutorul este oferit de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” pentru fiecare mamă care naşte la Institutul Mamei şi Copilului.

“Mi-aţi făcut o bucurie enormă, toate aceste lucruri necesare micuţului meu sunt tocmai bine-venite în familia noastră. Mai ales că acestea sunt destul de costisitoare”, a spus una dintre mămicile care au beneficiat de cadoul oferit de către Fundaţia Edelweiss. 

Proiectul social “O nouă viaţă”este inspirat din programe naţionale de sprijin pentru mame şi copii, derulate de vreme îndelungată în state precum Finlanda şi Canada. Aceasta este doar una dintre campaniile derulate anul aceasta de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc pentru susţinerea mamelor şi copiilor.

Concomitent, fundaţia desfăşoară o campanie de informare împotriva violenţei în familie şi asigură consultaţii gratuite pentru copiii de la sate, în cadrul proiectului Cabinetul pediatric mobil Renaşte Moldova. Totodată, în mai multe oraşe din ţară sunt amenajate locuri de joacă sigure pentru copii, prin campania Parcurile Edelweiss.