Un set de instrumente muzicale în valoare de 41 mii lei au primit elevii Şcolii de Arte „Maria Bieşu” din partea Fundaţiei Edelweiss

01 Septembrie 2010
Cei mai talentaţi copii de la Şcoala de Arte “Maria Bieşu” (or. Ştefan Vodă) au primit un set de instrumente musicale în valoare de 41 mii lei.
Un set de instrumente muzicale în valoare de 41 mii lei au primit elevii Şcolii de Arte „Maria Bieşu” din partea Fundaţiei Edelweiss

Miercuri, 1 septembrie 2010. Cei mai talentaţi copii de la Şcoala de Arte “Maria Bieşu” (or. Ştefan Vodă) au primit un set de instrumente musicale în valoare de 41 mii lei. Reprezentanţii Fundaţiei EDELWEISS au înmânat acest cadou copiilor în prima zi de şcoală. Imediat ce au primit instrumentele, tinerele talente au organizat un mic concert pentru reprezentanţii Fundaţiei EDELWEISS şi profesorii săi.

“Republica Moldova este renumită prin talentele sale musicale, care au cucerit lumea în cadrul sutelor de concerte şi festival internaţionale. Prin intermediul acestui cadou dorim să susţinem aceste tinere talente, care doresc foarte mult să devină celebrităţi în lumea artei”, a spus în cadrul întâlnirii cu copiii talentaţi şi profesorii acestora, Lara Castraveţ, Coordonator Proiecte al Fundaţiei EDELWEISS.

Directorul Şcolii de Artă “Maria Bieşu”, Ludmila Ruscanovschi, a spus că “setul de instrumente musicale nu numai că este un cadou foarte plăcut şi util, dar şi multaşteptat. Ne putem mândri cu copii talentaţi din şcoala de arte, dar instrumentele muzicale din dotare lăsău de dorit. Acum avem nu numai cu ce să facem lecţii, dar şi să participăm la diverse concursuri muzicale şi festivaluri”.