Echipa Edelweiss, donaţie pentru elevii din satul Cristeşti

21 Octombrie 2015
Dorinţele elevilor clasei a III-a din Gimnaziul satului Cristeşti, raionul Nisporeni, transmise prin intermediul dirigintei Svetlana Secrieru, au avut ecou în rândurile echipei Edelweiss, care s-a grăbit să le îndeplinească.
Echipa Edelweiss, donaţie pentru elevii din satul Cristeşti
Dorinţele elevilor clasei a III-a din Gimnaziul satului Cristeşti, raionul Nisporeni, transmise prin intermediul dirigintei Svetlana Secrieru, au avut ecou în rândurile echipei Edelweiss, care s-a grăbit să le îndeplinească. Copiii îşi doreau foarte mult să poată avea un laptop şi difuzoare audio performante, cu ajutorul cărora să îşi diversifice metodele de învăţare. Şcoala are deja proiector, ecran pentru proiector , un printer-scaner, ceea ce lipsea fiind un laptop pentru a putea utiliza toate acestea în scop educativ.

Pe 21 octombrie, reprezentanţii Fundaţiei Edelweiss au ajuns la şcoala din Cristeşti, unde învaţă peste 100 de copii din familii vulnerabile din punct de vedere social, şi i-au vizitat anume pe elevii clasei a III-a , care i-au întâmpinat plini de emoţii şi de bucurie.

Pe lângă laptopul şi difuzoarele mult aşteptate de elevi, echipa Edelweiss le-a adus copiilor donaţii pentru sala de sport (mingi de fotbal, baschet, volei şi palete de badminton), de care aceştia au fost foarte încântaţi.

Dornici să se joace cât mai repede cu noile mingi, copiii le-au mulţumit reprezentanţilor Edelweiss pentru donaţiile făcute şi au mers în sala de sport. De asemenea, conducerea şcolii a apreciat în mod deosebit acţiunea Edelweiss, subliniind că elevii vor avea de acum acces la metode didactice moderne, care se vor reflecta în parcursul lor şcolar.