Edelweiss a adus spiritul sărbătorilor de iarnă pentru copiii internaţi la Spitalul Oncologic

20 Decembrie 2011
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiii internaţi în Secţia Onco-hematologie Pediatrică a Spitalului Oncologic au avut parte de o sărbătoare deosebită oferită de Fundaţia Edelweiss.
Edelweiss a adus spiritul sărbătorilor de iarnă pentru copiii internaţi la Spitalul Oncologic
Matineul pentru copii a fost organizat în parteneriat cu Asociaţia Obştească “Copilărie fără leucemie”, care promovează principiile morale şi de solidaritate faţă de copiii bolnavi de leucemie.

De la matineu nu au lipsit Moş Crăciun, Alba-ca-Zăpada, multe, multe daruri, jocuri şi veselie. Copiii s-au pregătit de sărbătoare învăţând cântece şi poezii pentru Moş Crăciun care a venit cu desaga plină.

Pentru mai mulţi copii internaţi la Spitalul Oncologic, acestea sunt primele sărbători pe care nu le vor petrece acasă alături de cei dragi, de aceea alături de copii la matineu au participat şi părinţii acestora dar şi personalul secţiei.

Irina Rotari, Fondatorul Asociaţiei “Copilărie fără leucemie” a ţinut să mulţumească reprezentanţilor Edelweiss şi în special fondatorului acestuia Vlad Plahotniuc pentru această sărbătoare oferită copiilor bolnavi de leucemie.

"Este al doilea an consecutiv când venim să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă în secţia onco-hematologie pediatrică a Spitalului Oncologic. Sperăm că am reuşit să aducem lumină în gânduri, căldură în suflet, şi un pic de fericire acestor minunaţi copii şi părinţilor lor”, a spus Aneta Serbuşca, directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss.

În perioada sărbătorilor de iarnă Fundaţia Edelweiss va organiza o serie de acţiuni menite să readucă bucuria sărbătorilor în casele şi inimile familiilor social-vulnerabile, copiilor dezavantajaţi şi persoanelor în etate.