De Ziua Internaţională a Familiei, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei în parteneriat cu Fundaţia Edelweiss a premiat şase familii

15 Mai 2017
Şase familii din mai multe raioane ale Moldovei au avut parte de o zi specială. Acestea au participat la concursul naţional „Familii diferite, aceeaşi dragoste”, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Internaţionale a Familiei „În familie, acolo este locul meu”, iar cei care au redat cel mai frumos moment printr-o poză sau filmuleţ video au fost premiaţi. Câştigătorii au plecat acasă cu diferite daruri printre care televizoare, tablete şi jucării.
De Ziua Internaţională a Familiei, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei în parteneriat cu Fundaţia Edelweiss a premiat şase familii
Şase familii din mai multe raioane ale Moldovei au avut parte de o zi specială. Acestea au participat la concursul naţional „Familii diferite, aceeaşi dragoste”, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Internaţionale a Familiei „În familie, acolo este locul meu”, iar cei care au redat cel mai frumos moment printr-o  poză sau filmuleţ video au fost premiaţi. Câştigătorii au plecat acasă cu diferite daruri printre care televizoare, tablete şi jucării. 
 
Cu aplauze, felicitări, diplome şi premii au fost întâmpinate familiile Drucioc, Ţaran şi Gavrilovici, care sunt asistenţi parentali profesionişti şi cresc, pe lângă copiii lor biologici, alţi copii rămaşi fără ocrotire părintească. De asemenea,  au fost premiate familia Robu care numără în total 13 membri şi familiile Iovu şi Gavriloi, care au demonstrat prin lucrările lor că familia înseamnă multă dragoste, grijă şi respect.
 
„Până acum nu am avut televizor, acum o să fie mai vesel, suntem foarte bucuroşi. Vă mulţumim pentru daruri”, a spus Mihail Robu. 
 
Şi Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a venit cu daruri şi mesaje de felicitare. „Familia reprezintă temelia societăţii deoarece în familie se învaţă totul. Cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” , transmite un gând bun tuturor familiilor din ţară, dorindu-le să trăiască în dragoste, armonie şi respect”, a declarat directorul executiv „Edelweiss”, Lidia Cucoş. 
 
Evenimentul a fost organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei de către  Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei cu susţinerea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” şi a altor parteneri.