Fundaţia Edelweiss le-a adus daruri copiilor de la Centrul Comunitar „Convorbitorul”

21 Decembrie 2016
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a adus cadouri la peste 100 de copii din cadrul Centrului Comunitar pentru copii şi tineri „Convorbitorul” din sectorul Ciocana al Capitalei. Acţiunea face parte din campania socială „Casa plină de Crăciun”.
Fundaţia Edelweiss le-a adus daruri copiilor de la Centrul Comunitar „Convorbitorul”
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a adus cadouri la peste 100 de copii din cadrul Centrului Comunitar pentru copii şi tineri „Convorbitorul” din sectorul Ciocana al Capitalei. Acţiunea face parte din campania socială „Casa plină de Crăciun”.
 
Micuţii de la Centrul Comunitar „Convorbitorul” s-au bucurat de darurile primite de la reprezentanţii Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, iar în semn de mulţumire au cântat colinde şi au recitat poezii. „Mulţumim pentru cadouri. Tuturor le plac dulciurile”, a spus Alexandrina Hîncu.
 
Gestul Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a fost salutat şi de Maria Gribincea, şefa Direcţiei Protecţiei Copilului din Ciocana: „Probabil că este cel mai mare ajutor. Cunoaştem toate activităţile de binefacere organizate de către această fundaţie şi copiii vor rămâne încântaţi de aceste cadouri.”
 
În perioada următoare, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” va duce daruri în alte cinci centre comunitare, patru dintre acestea sunt situate în Capitală şi unul în raionul Făleşti.