În oraşul Rezina a fost amenajat un teren de joacă marca Edelweiss

06 Septembrie 2016
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" continuă să le facă picilor din ţară copilăria mai frumoasă. Un teren de joacă cu o suprafaţă de 180 de metri pătraţi a fost amenajat şi în oraşul Rezina.
În oraşul Rezina a fost amenajat un teren de joacă marca Edelweiss
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" continuă să le facă picilor din ţară copilăria mai frumoasă. Un teren de joacă cu o suprafaţă de 180 de metri pătraţi a fost amenajat şi în oraşul Rezina.
Micuţii sunt foarte bucuroşi că vor putea de-acum înainte să se joace într-un parc modern. "Mă bucur foarte tare, pentru că toţi copiii sunt fericiţi şi eu tot sunt fericită cu ei. Acest parc este o mare bucurie.", a spus o fetiţă de 9 ani.

Părinţii spun că, odată cu amenajarea noului teren, copiii lor vor avea un loc sigur unde să-şi petreacă timpul: "Foarte aşteptat, şi de copiii, şi de părinţi. Oraşul e mic, sunt puţine locuri de joacă, de plimbare şi mă bucur că a apărut acest loc frumos", a spus mama unui băieţel de 5 ani.

Şi reprezentanţii administraţiei locale au cuvinte de apreciere în adresa Fundaţiei Edelweiss, mulţumind pentru faptul că în oraşul lor a fost creat un loc frumos în care copiii îşi vor petrece timpul liber. “Cu siguranţă că este un eveniment mult aşteptat în oraşul Rezina. S-a amenajat un loc în care atragem generaţia tânără şi dăm posibilitatea copiilor să petreacă mai mult timp în aer liber", a precizat preşedintele raionului Rezina, Eleonora Graur.

În cadrul proiectului "Parcurile Edelweiss" au fost amenajate până acum 17 terenuri de joacă în raioane – la Hânceşti, Ialoveni, Străşeni, Criuleni, Nisporeni, Căuşeni, Călăraşi, Cimişlia, Sângerei, Ungheni, Făleşti şi Soroca – precum şi 4 parcuri de joacă la Chişinău, dintre care unul pentru copiii cu nevoi speciale.