Fundaţia Edelweiss a premiat judocanii care au adus victorii Moldovei

02 Decembrie 2010
Preşedintele Federaţiei de Judo a mulţumit Fundaţiei Edelweiss şi Fondatorului Edelweiss, dlui Vlad Plahotniuc pentru susţinerea Federaţiei de Judo din Moldova
Fundaţia Edelweiss a premiat judocanii care au adus victorii Moldovei
Victor Scvorţov, Stanislav Cernega, Marcel Trudov, Valeriu Duminică şi Sergiu Toma. Sunt doar cîteva nume grele ale judo-ului moldovenesc. Aceşti sportivi au adus acasa mai multe medalii. Fundaţia Edelweiss a premiat sportivii dar şi antrenorii care au contribuit la aceste victorii.

Lara Castraveţ, Coordonator Proiecte, Fundaţia Edelweiss a menţionat: “ Acest an a fost unul reuşit pentru Federaţia de Judo. În august, Stanislav Cernega a adus aur Moldovei la Cupa Europei de Judo, iar două săptămîni în urmă ne-am bucurat împreună de rezultatele lui Toma Sergiu şi ale lui Victor Scvorţov la Cupa Europei de la Amsterdam”.

Veaceslav Manolache, Preşedintele Federaţiei de Judo a mulţumit Fundaţiei Edelweiss şi Fondatorului Edelweiss, dlui Vlad Plahotniuc pentru susţinerea Federaţiei de Judo din Moldova.

Deja de mulţi ani, Federaţia de Judo din Moldova este susţinută de către Fondatorul Edelweiss, dl Vlad Plahotniuc, oferind sportivilor moldoveni oportunitatea să participe la diverse competiţii sportive regionale şi internaţionale.