EDELWEISS lansează campania de sensibilizare a opiniei publice cu genericul "ÎMPREUNĂ REUŞIM!"

01 Noiembrie 2010
CAMPANIA de sensibilizare a opiniei publice cu genericul "ÎMPREUNĂ REUŞIM!" a fost lansată astăzi de către Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova „Edelweiss” împreună cu postul de televiziune PRIME.
EDELWEISS lansează campania de sensibilizare a opiniei publice cu genericul "ÎMPREUNĂ REUŞIM!"
CAMPANIA de sensibilizare a opiniei publice cu genericul "ÎMPREUNĂ REUŞIM!" a fost lansată astăzi de către Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova „Edelweiss” împreună cu postul de televiziune PRIME. Scopul campaniei este să promoveze principiul consolidării eforturilor pentru susţinerea păturilor social-vulnerabile şi contribuţia pentru promovarea oamenilor şi practicilor de succes pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

Vlad Plahotniuc, fondator Edelweiss: "Am decis să colaborăm cu diferite organizaţii întru consolidarea eforturilor civice de a ajuta anumite categorii de persoane ce au nevoie stringentă de asistenţa noastră. Fondurile disponibile pentru aceşti oameni sunt foarte limitate, iar opinia publică este de multe ori direcţionată spre alte probleme. Această campanie constituie un apel la solidaritate pentru alte organizaţii similare, oameni de afaceri de bună-credinţă care ar trebui să-şi conglomereze eforturile întru beneficiul acestor concetăţeni de-ai noştri."