Noul membru a familiei Snegur va avea o locuinţă nouă!

07 Noiembrie 2010
Acum câteva luni, când apele au distrus casa familiei Snegur, nu stiau unde vor ierna. Acum însă se pregătesc să-şi mărească familia cu încă un membru, pe care-l vor primi deja într-o casă nouă.
Noul membru a familiei Snegur va avea o locuinţă nouă!
Acum câteva luni, când apele au distrus casa familiei Snegur, nu stiau unde vor ierna. Acum însă se pregătesc să-şi mărească familia cu încă un membru, pe care-l vor primi deja într-o casă nouă. Familia Snegur a primit acum trei luni, o locuinţă nouă de la Fundaţia Edelweiss. Iar acum, în cadrul Campaniei “Impreuna Reuşim!” echipa Edelweiss a vizitat membrii familiei Snegur.

Pentru a câştiga aceste clipe de fericire, a fost nevoie de multe lacrimi. Gospodăria soţilor Snegur a fost distrusă în întregime în timpul inundaţiilor. Rămaşi fără acoperiş de-asupra capului, oamenii au fost cazaţi, alături de alţi sinistraţi, în căminul Şcolii Profesionale, din Hânceşti. Locuiau câte 8 persoane într-o cameră şi visau la o locuinţă unde să se simtă din nou acasă şi ... au fost auziţi. Acum trei luni, fundaţia Edelweiss le-a donat o casă în satul Lapusna unde familia de sinistrati s-au mutat deodata ce au primit cheile.

“Ceea ce am realizat noi pana acum a fost doar o mica parte din ceea ce ni-am propus sa facem pentru aceste familii. Am fi bucurosi daca şi alti oameni de buna credinta, oameni de afaceri din tara ni s-ar alatura efortului de a sprijini acesti oameni” a mentionat Fondatorul Edelweiss, Dl Vlad Plahotniuc.

La scurt timp după ce s-au stabilit în noua lor locuinţă, soţii Snegur au primit şi marea veste - în curând familia lor se va mări cu încă un membru. “Mi-a fost frica ca n-o sa am unde naste bebelusul, acum sunt multumita de cee ce am. Imi place nespus de mult acest sat pentru ca este mare si are toate necesarele: policlinica, magazine, farmacii, biserica si totul in centru alaturi de casuta noastra. Suntem alaturi de oras si este mai usor de gasit un loc de munca, la noi in sat nu am avut acest conditii. Multumin inca o data Fondatorului Vlad Plahotniuc pentru grija fata de familiile nevoiase” a expus Valentina Snegur.


Sub deviza „Împreună reuşim”, fundaţia Edelweiss a ajutat mai multe familii nevoiaşe să-şi aranjeze vieţile.