Mesajul Edelweiss catre copiii orfani, cu ocazia Pastelui: "Ne revedem curand!"

09 Aprilie 2015
Peste 1.200 de copii din orfelinatele şi internatele din ţară au avut ocazia să privească spectacolele de păpuşi oferite în dar de trupa de actori de la Teatrul "Licurici" şi Fundaţia Edelweiss. Turneul caritabil a fost organizat cu ocazia sărbătorilor de Paşte, iar copiii au rămas cu amintiri plăcute.
Mesajul Edelweiss catre copiii orfani, cu ocazia Pastelui: "Ne revedem curand!"
Peste 1.200 de copii din orfelinatele şi internatele din ţară au avut ocazia să privească spectacolele de păpuşi oferite în dar de trupa de actori de la Teatrul "Licurici" şi Fundaţia Edelweiss. Turneul caritabil a fost organizat cu ocazia sărbătorilor de Paşte, iar copiii au rămas cu amintiri plăcute.

"Oamenilor care m-au adus aici le mulţumesc din toată inima şi le-as dori sărbători fericite", a spus unul dintre micii spectatori. 

Cu aceasta ocazie, Fundatia Edelweiss ii transmite lui, dar si celorlalti copii din orfelinatele si casele internat din Republica Moldova: "Paste fericit, multa speranta, veselie si ne revedem curand!"

Amintim ca turneul de spectacole de teatru s-a desfasurat printr-un parteneriat incheiat intre Fundatia Edelweiss si Teatrul de Papusi Licurici, la initiativa lui Vlad Plahotniuc, patronul fundatiei de caritate. Astfel, actorii au ajuns la Orhei, Hânceşti, Străşeni şi Chişinău, intr-un turneu la 8 orfelinate si internate.