7300 de copii au primit încălţăminte de iarnă, din partea CERI şi Edelweiss

28 Decembrie 2012
La finalul campaniei organizate de către Fundaţia internaţională CERI, în parteneriat cu Edelweiss, aproximativ 7300 de copii nevoiaşi au primit încălţăminte de iarnă.
7300 de copii au primit încălţăminte de iarnă, din partea CERI şi Edelweiss
La finalul campaniei organizate de către Fundaţia internaţională CERI, în parteneriat cu Edelweiss, aproximativ 7300 de copii nevoiaşi au primit încălţăminte de iarnă. Turneul pentru donarea de încălţăminte în orfelinatele şi şcolile auxiliare din Republica Moldova s-a încheiat, astăzi, după ce voluntarii au reuşit să viziteze 60 de instituţii din toată ţara, pe parcursul a 3 săptămâni.

În cadrul turneului CERI şi Edelweiss, voluntarii au organizat activităţi distractive şi au împărţit dulciuri copiilor, aducând magia sărbătorilor de iarnă mai aproape de micuţii din orfelinatele şi şcolile auxiliare din Moldova. La rândul lor, copiii au susţinut spectacole, au recitat poezii şi au cântat colinde – purtând bucuroşi noile încălţări.

„Primul parteneriat dintre Edelweiss şi CERI s-a încheiat cu succes. Am bucurat mulţi copii şi am auzit multe poveşti emoţionante. Suntem mândri că, alături de Fundaţia CERI, am putut dona încălţăminte în această iarnă atâtor copii frumoşi, dar nevoiaşi. De asemenea, le mulţumim tuturor voluntarilor implicaţi în această acţiune de responsabilitate socială şi solidaritate”, a declarat Lara Castraveţ, coordonator de proiecte al Fundaţiei Edeweiss.

În debutul turneului, în urmă cu trei săptămâni, cele două fundaţii partenere, CERi şi Edelweiss, îşi propuneau ca obiectiv donarea de încălţăminte de iarnă în orfelinatele şi internatele de pe teritoriul Moldovei. Suma totală a donaţiei s-a ridicat la 180 mii de dolari.
Fundaţia CERI donează deja de 13 ani încălţăminte de iarnă pentru copii, iar anul acesta, pentru prima dată, organizaţia are un partener local – prin Edelweiss.