Motive de bucurie în casa familiei Ivanov: “Singuri nu am fi reuşit!”

14 Decembrie 2015
Echipa Fundaţiei Edelweiss a vizitat, astăzi, casa familiei Ivanov din Durleşti. Cu această ocazie, cei cinci copii au putut împodobi deja bradul, alături de părinţi. Ei au cântat colinde şi s-au bucurat de primele cadouri primite cu ocazia sărbătorilor din acest an
Motive de bucurie în casa familiei Ivanov: “Singuri nu am fi reuşit!”
Echipa Fundaţiei Edelweiss a vizitat, astăzi, casa familiei Ivanov din Durleşti. Cu această ocazie, cei cinci copii au putut împodobi deja bradul, alături de părinţi. Ei au cântat colinde şi s-au bucurat de primele cadouri primite cu ocazia sărbătorilor din acest an.

“Suntem nespus de bucuroşi de cadourile pe care le-am primit, vă mulţumim din tot sufletul!”, a exclamat, emoţionată, Natalia Ivanov, mama Nicoletei (11 ani), Andreei (10 ani), a lui Alexandru (4 ani), Andrei (2 ani) şi a Mariei (6 luni). Ea le-a povestit reprezentanţilor fundaţiei de caritate că întâmpină greutăţi de la săptămână la săptămână, costurile pentru întreţinerea casei, creşterea şi îngrijirea copiilor fiind mari. “Ne descurcăm cu greu, din cauză că doar soţul lucrează. Singuri, noi nu am fi reuşit să le aducem copiilor aceste minunate daruri”, a povestit mama. 

Aceasta este cea de-a treia donaţie oferită de Edelweiss, în cadrul campaniei de anul acesta, desfăşurată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În continuare, pe tot parcursul lunii decembrie, mai multe familii social-vulnerabile din ţară vor primi cadouri şi ajutor.

Campania Casa plină de Crăciun s-a desfăşurat şi în anii precedenţi, în lunile de iarnă. Anterior, Fundaţia Edelweiss a oferit cadouri pentru 20 de familii vulnerabile şi a organizat spectacole pentru copiii din orfelinate.