Spectacol emoţionant, oferit de tinerele de la Centrul comunitar ATLANT!

16 Martie 2015
O lecţie despre viaţă, despre temeri şi despre cum pot fi ele depăşite. Anume o astfel de lecţie au oferit tinerele participante la concursul Centrului comunitar ATLANT, cu ocazia evenimentului desfăşurat zilele trecute sub tematica “Zâna Florilor”.
Spectacol emoţionant, oferit de tinerele de la Centrul comunitar ATLANT!
O lecţie despre viaţă, despre temeri şi despre cum pot fi ele depăşite. Anume o astfel de lecţie au oferit tinerele participante la concursul Centrului comunitar ATLANT, cu ocazia evenimentului desfăşurat zilele trecute sub tematica “Zâna Florilor”.
 
Concursul, organizat în luna dedicată femeii, nu a fost unul obişnuit. Participantele la competiţie şi vedetele spectacolului au fost cinci dintre tinerele care frecventează Centrul comunitar ATLANT, toate având diferite dizabilităţi, dar şi mai multe talente.  Ele au cântat, au dansat, au recitat şi au oferit un spectacol de curaj şi încredere.
 
“Pentru aceşti tineri, concursul pe care l-am organizat înseamnă foarte mult, pentru că el le permite să treacă peste unele complexe. Mulţumesc Fundaţiei Edeleweiss că ne-a încurajat şi ne-a fost alături, pentru că am putut oferi astfel unor tineri o şansă de a se autodepăşi, de a-şi învinge limitele”, a spus Victoria Garabajiu, directorul Centrului comunitar ATLANT.
 
Precizăm că Fundaţia Edelweiss susţine tinerii talentaţi, indiferent de mediile din care provin aceştia, colaborând inclusiv cu Centrul comunitar ATLANT în repetate rânduri.