Voluntarii Edelweiss au pornit în Turneul de solidaritate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

20 Decembrie 2014
Peste 500 de familii sărace, copii din orfelinate şi bătrâni din azile vor fi ajutaţi, şi anul acesta, de către Fundaţia Edelweiss, în cadrul Turneului de solidaritate desfăşurat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Voluntarii Edelweiss au pornit în Turneul de solidaritate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă
 Peste 500 de familii sărace, copii din orfelinate şi bătrâni din azile vor fi ajutaţi, şi anul acesta, de către Fundaţia Edelweiss, în cadrul Turneului de solidaritate desfăşurat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe parcursul a nouă zile, în perioada 20 – 28 decembrie, ajutoarele Edelweiss vor ajunge la case de copii orfani, în şcoli auxiliare, în familii numeroase, centre de plasament şi centre comunitare, la spitale şi azile de bătrâni din toată ţara.

Alături de Edelweiss au venit anul acesta mai mulţi voluntari, care au dorit să se implice în Turneul de solidaritate cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi să ofere, în acest fel, un sprijin pentru cei care trec prin momente grele.

“La fel ca în fiecare an, Fundaţia Edelweiss sărbătoreşte Crăciunul împreună cu cei nevoiaşi, alături de copii din spitale, din orfelinate, împreună cu bătrânii din azile. Noi venim cu daruri şi cu încurajări, iar momentele petrecute alături de aceşti oameni care suferă, care au nevoie de sprijin, sunt de fiecare dată extrem de emoţionante. Am fost surprinşi să vedem că mulţi tineri din Republica Moldova au dorit să ni se alăture în cadrul acestui Turneu de solidaritate, iar ei vor fi alături de noi şi vom merge în toată ţară”, a declarat Lara Moraru, directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss.

Fundaţia de caritate Edelweiss a fost înfiinţată în anul 2010 de către Vlad Plahotniuc. În tot acest timp, Edelweiss a ajutat sute de mii de oameni din toată ţara.