Un teren de joacă marca Edelweiss pentru toţi micuţii din oraşul Teleneşti

08 Septembrie 2016
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a inaugurat cel de al nouăsprezecelea teren de joacă pentru copii în oraşul Teleneşti, chiar în apropierea unei grădiniţe şi a unei şcoli.
Un teren de joacă marca Edelweiss pentru toţi micuţii din oraşul Teleneşti
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a inaugurat cel de al nouăsprezecelea teren de joacă pentru copii în oraşul Teleneşti, chiar în apropierea unei grădiniţe şi a unei şcoli.
Cei mici au fost entuziasmaţi de noul teren de joacă: “Tare îmi place scrânciobul şi toboganul, dar şi baloanele colorate pe care le-am primit azi”, a zis Catiuşa, o fetiţă de 6 ani.

Pe lângă cei aproximativ 50 de copii prezenţi la inaugurare, Parcul Edelweiss a fost o atracţie şi pentru cei maturi. „E ceva frumos. În Teleneşti mai este un singur parc, dar aceasta e mult mai deosebit.”, a spus doamna Mariana Stratulat.

Autorităţile locale au avut doar cuvinte de laudă în adresa Edelweiss şi au mulţumit pentru faptul că în oraşul lor a fost deschis un loc de joacă pentru copii. “Acest proiect a fost aşteptat atât de copii, cât şi de părinţi. Mulţumim Fundaţiei Edelweiss, care nu este pentru prima dată în Teleneşti. Pe lângă acest parc, de curând cabinetul pediatric mobil al fundaţiei a vizitat trei localităţi din raionul nostru şi a oferit consultaţii gratuite micuţilor. Apreciem gesturile frumoase pe care le face fundaţia”, a declarat Ecaterina Furculiţă, vice-preşedinte pe probleme sociale în raionul Teleneşti.

Campania socială “Parcurile Edelweiss” se desfăşoară la nivel naţional şi presupune amenajarea a 40 de terenuri de joacă pentru copii în mai multe localităţi din ţară. Potrivit fondatorului Edelweiss, Vlad Plahotniuc, acest nou proiect social îşi propune să ajute părinţii, oferindu-le celor mici spaţii în care să se poată juca în aer liber şi în deplină siguranţă.