Vernisajul de picturi cu tematica „Familii Ocrotite” s-a deschis la Chişinău

21 Decembrie 2016
Cele mai reuşite desene realizate de copii, pe tema „Familii Ocrotite”, au fost expuse într-un vernisaj deschis publicului larg, de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”.
Vernisajul de picturi cu tematica „Familii Ocrotite” s-a deschis la Chişinău
Cele mai reuşite desene realizate de copii, pe tema „Familii Ocrotite”,  au fost expuse într-un vernisaj deschis publicului larg, de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”.
 
Timp de trei săptămâni, la sediul Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” au sosit sute de desene care ilustrează ce înseamnă pentru elevii din toată ţara să crească într-o familie fericită. Cei care au trimis desenele lor au participat astfel la Concursul naţional de pictură pentru elevi „Familii Ocrotite”.
 
Acesta a fost lansat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” la mijlocul lunii noiembrie şi are drept scop promovarea valorilor ce stau la baza unei familii fericite. Acţiunea se desfăşoară în cadrul campaniei de informare pe care Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” o desfăşoară la nivel naţional împotriva violenţei în familie.
 
La Centrul Republican pentru Copii şi Tineret „Artico”, în Chişinău, vizitatorii au putut admira desenele micuţilor din toată ţara, care le-au adus aminte de copilărie şi de momentele frumoase trăite alături de familie: „Lucrările sunt foarte frumoase, vesele, colorate, asta transmite o atmosferă de sărbătoare, importanţa familiei, căminului în viaţa copilului”.
 
Expoziţia va dura până pe data de 25 decembrie, iar intrarea este gratuită. De Crăciun, vor fi anunţaţi şi câştigătorii concursului  atât pe site-ul www.edelweiss.md cât şi pe pagina de Facebook a Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.