Echipa Edelweiss, alături de beneficiarii campaniei "O nouă viaţă" din Criuleni

06 Iulie 2018
O cutie plină cu produse de primă necesitate şi primul prieten de pluş îi întâmpină pe toţi bebeluşii veniţi pe lume la maternitatea din Criuleni.
Echipa Edelweiss, alături de beneficiarii campaniei "O nouă viaţă" din Criuleni
O cutie plină cu produse de primă necesitate şi primul prieten de pluş îi întâmpină pe toţi bebeluşii veniţi pe lume la maternitatea din Criuleni.

Lilia Petcov este una dintre fericitele mămici cu care membrii echipei Edelweiss au făcut cunoştinţă la vizita în raion. E fericită că are un bebeluş sănătos şi că datorită cadoului Edelweiss îl va putea îngriji aşa cum trebuie în primele zile, fără o cheltuială mare în bugetul familiei. 

 "Lucruri necesare pentru primele zile de viaţă pe care trebuie să le oferim micuţilor noştri. Prima jucărie o va ţine minte precis. Frăţiorii de acasă deja au aşa jucării. Sunt sigură că fiecare familie se bucură să primească aşa lucruri necesare.", a spus Lilia.
 
Proaspetele mămici au fost nerăbdătoare să descopere şi să probeze hăinuţele pentru micuţi, primite în cutie.
 
 "O prinde bine albul. Ne bucurăm că domnul Vlad Plahotniuc ne-a făcut aşa o bucurie mare pentru copii."
 
"Scutece, jucării, costumaşe, şerveţele umede. Sunt bucuroasă şi vă mulţumim foarte mult. De toate e nevoie.", a spus o altă mamă.  
 
Şefa secţiei Obstretică şi Ginecologie a spitalului, Marina Demian, spune că produsele oferite de Fundaţie la naşterea copiilor sunt acum de folos, iar peste ani vor rămâne o amintire a unui moment drag, în fiecare familie.
 
 "Femeile sunt fericite că cineva se gândeşte la ele şi le oferă acest ajutor. Majoritatea le păstrează, uite asta ţi s-a dăruit la maternitate. Fiecare familie trebuie să le aibă în casă. " 
 
Preşedintele raionului Criuleni, Veaceslav Burlac, a intrat in atmosfera de bucurie şi a venit şi el cu o veste bună: în ultima perioadă, la Criuleni, vin pe lume mai mulţi copii.
 
"Această campanie este îndreptată întru susţinerea copiilor. Fundaţia Edelweiss vine cu un suport foarte bun şi necesar. Datorită acestui ajutor s-a mărit şi numărul naşterilor din oraşul Criuleni."
 
După obicei, din echipa Edelweiss ajunsă în vizită la Criuleni, nu a lipsit nici Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundaţei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”. Cu bucurie le-a felicitat pe mămici şi le-a transmis tot binele din partea Fundaţiei.
 
"Noi ne propunem, prin campania "O nouă viaţă", să susţinem tinerele familii, să le acordăm ajutorul necesar. Le-am inclus în cutie obiectele de primă necesitate pentru bebeluşii lor. Le urăm un „Bun venit pe lume!” bebeluşilor din Criuleni."