S-au deschis Parcurile Edelweiss de la Ciocana şi Botanica

30 August 2016
Copiii care locuiesc sau învaţă în mai multe cartiere din sectoarele Ciocana şi Botanica se vor putea juca, de acum înainte, pe terenuri moderne amenajate chiar lângă grădinţe şi blocurile lor. Aici au fost deschise două noi Parcuri Edelweiss, în cadrul proiectului Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" pentru copiii din Republica Moldova.
S-au deschis Parcurile Edelweiss de la Ciocana şi Botanica
Copiii care locuiesc sau învaţă în mai multe cartiere din sectoarele Ciocana şi Botanica se vor putea juca, de acum înainte, pe terenuri moderne amenajate chiar lângă grădinţe şi blocurile lor. Aici au fost deschise două noi Parcuri Edelweiss, în cadrul proiectului Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" pentru copiii din Republica Moldova.
 
Terenul de joacă amenajat la Botanica se află la intersecţia străzilor Cuza-Vodă şi Sarmizegetusa,  iar cel de la Ciocana a fost inaugurat chiar în preajma unei grădiniţe din sector, pe strada Alecu Russo nr. 57.
 
Ambele locuri de joacă sunt dotate cu leagăne şi tobogane nou-nouţe, pe care micuţii nu au ezitat să le testeze imediat după inaugurare.
 
“Îmi place acest teren pentru că este foarte colorat şi atractiv”, spune unul dintre micuţi.
 
Încântaţi au fost şi părinţii, care au apreciat faptul că aceste locuri de joacă sunt moderne, interesant proiectate şi de calitate. "Suntem mulţumiţi că micuţii beneficiază de un nou teren de joacă. Este o mare bucurie pentru ei. Se vede că parcul este frumos amenajat, dar şi foarte sigur, iar acest lucru este foarte important pentru noi", a zis o mămică prezentă la lansarea parcurilor.
 
Până acum, în cadrul proiectului iniţiat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, au fost inaugurate 14 terenuri de joacă, urmând ca în perioada următoare să fie amenajate alte 26 de terenuri în mai multe localităţi ale ţării.