Aventura de iarnă organizată la Nisporeni de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”

11 Ianuarie 2018
Un pationar, un carusel, două tobogane, dar şi alte distracţii au fost inaugurate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în centrul oraşului Nisporeni. Toate distracţiile vor fi gratuite, costurile fiind acoperite de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.
Aventura de iarnă organizată la Nisporeni de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”
Un pationar, un carusel, două tobogane, dar şi alte distracţii au fost inaugurate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în centrul oraşului Nisporeni. Toate distracţiile vor fi gratuite, costurile fiind acoperite de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. „În numele Fundaţiei Edelweiss şi al Fondatorului Vlad Plahotniuc, vă dorim tuturor să vă bucuraţi de acest Târg. Să aveţi parte de un an nou cât mai liniştit şi toate bune. La mulţi ani!” a spus directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss, Lidia Cucoş, la deschiderea Târgului.

Distracţia se va încinge duminică, în ziua de Sfântul Vasile, când pe scena din Nisporeni vor concerta celebri interpreţi din România, dar şi talentaţi artişti autohtoni. Carla`s Dreams, 3 Sud Est, Antonia, Adriana Ochişanu, Formaţia Lume şi Akord vor încânta publicul prezent la concert. Spectacolul va începe la ora 17:00 şi va culmina cu un foc de artificii. „Vreau să mulţumesc Fundaţiei Edelweiss pentru acest frumos cadou şi toate aceste frumoase activităţi, care îi vor bucura pe cetăţenii noştri, până la sfârşitul lunii ianuarie.”, a spus preşedintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeş.

Târgul Sărbătorilor de Iarnă de la Nisporeni continuă tradiţia acţiunilor de sărbători organizate de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. Încă din luna decembrie, Edelweiss a deschis, în cadrul Târgului de Crăciun din Chişinău, un atelier de creaţie unde copiii pot confecţiona decoraţiuni tematice în cel mai frumos cadru de sărbătoare.