Rechizite şcolare pentru cei 10 copii ai familiei Vieru din Gribova

30 August 2016
Pregătirile pentru începutul noului an şcolar au fost mereu anevoioase pentru familia Vieru, din satul Gribova, raionul Drochia. Pentru că opt dintre cei 10 copii ai familiei merg deja la şcoală şi la liceu, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss le-a oferit în dar rechizitele necesare fiecăruia dintre ei, pentru începutul acestui nou an de studii.
Rechizite şcolare pentru cei 10 copii ai familiei Vieru din Gribova
Pregătirile pentru începutul noului an şcolar au fost mereu anevoioase pentru familia Vieru, din satul Gribova, raionul Drochia. Pentru că opt dintre cei 10 copii ai familiei merg deja la şcoală şi la liceu, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss le-a oferit în dar rechizitele necesare fiecăruia dintre ei, pentru începutul acestui nou an de studii.
 
Copiii au primit ghiozdane, cărţi şi caiete, mai tot de ce au nevoie în ajun de 1 septembrie.
 
Dintre toţi, Simina este cea care merge anul acesta pentru prima dată la şcoală. Ea a primit un ghiozdan plin cu rechizite, nou-nouţ. "Aştept cu mare nerăbdare să vină 1 septembrie, să merg la şcoală cu fraţii şi surorile mele. Şi vreau să întâlnesc şi viitorii mei colegi de la şcoală", spune acum Simina Vieru.

La rândul său, mama, care este însărcinată cu al 11-lea copil, a fost emoţionată de gestul sincer făcut de Fundaţia Edelweiss pentru familia sa. “Mulţumim lui Dumnezeu că mai există aşa oameni buni în Moldova, care pot să dea un ajutor atunci când este nevoie şi acolo unde cu adevărat este nevoie", a spus Ina Vieru.

An de an, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" vine în ajutorul familiilor numeroase şi social-vulnerabile, prin donaţii şi sprijin concret pentru educaţia copiilor.