Campania “O nouă viaţă” aduce bucurie mămicilor din Floreşti

05 Iunie 2018
Fiecare copil e o bucurie, fie că venirea lui pe lume înseamnă întemeierea unei familii sau întregirea ei. Cu aceeaşi emoţie, care îi copleşeşte pe toţi noii părinţi, a fost întâmpinată echipa Edelweiss şi la maternitatea din Floreşti.
Campania “O nouă viaţă” aduce bucurie mămicilor din Floreşti
O fetiţă perfect sănătoasă a născut aici Anastasia Efodi. Mai are acasă încă doi micuţi de care trebuie să se îngrijească şi spune că darul primit din partea Edelweiss îi va prinde foarte bine şi o va scuti de multe cheltuieli.
 
Lilia Lisnic era deja mămica a două fete, iar recent le-a mai adus pe lume o surioară. A primit numele Tamara, în cinstea bunicii, iar primele hăinuţe cu care Tamara a fost îmbrăcată au fost chiar cele aflate în cutia cadou.
 
”Suntem foarte fericiţi, sper că în viitor cât mai multe mămici să se bucure de aceste cadouri.”, a spus proaspăta mamă.
 
În cele peste două luni, care au trecut de la extinderea campaniei şi la maternitatea din Floreşti, mai mult de 100 de bebeluşi au venit pe lume aici. Fiecare a fost întâmpinat cu darul oferit prin campania “O nouă viaţă”, o cutie cadou cu toate lucrurile necesare pentru ca ei să fie bine îngrijiţi.
 
”Din luna martie suntem prezenţi şi aici. De atunci până acum avem deja distribuite peste 100 de cutii. Astăzi am cunoscut aici oameni minunaţi, mămici fericite, copii drăgălaşi, cărora le-am urat un “Bun venit pe lume!” şi să crească mari şi sănătoşi.”, a declarat Lidia Cucoş, director executiv al Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". 
 
Valeriu Nichiforciuc, directorul Spitalului raional Floreşti, a primit cu drag vizita membrilor Edelweiss în instituţia pe care o conduce. Apreciază Campania “O nouă viaţă” pentru că oferă un sprijin extrem de necesar familiilor în care se naşte un copil.
 
”Într-un moment aşa de greu, care mai apoi se soldează cu bucurie, fiecare familie tânără are nevoie de ajutor. Şi într-adevăr lumea din spitalul nostru vă cunoaşte şi asta este un lucru foarte frumos şi necesar pentru pacienţii noştri.”.
 
Din acest an, campania “O nouă viaţă” este desfăşurată de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” în 24 de maternităţi din ţară.