Campania “O nouă viaţă” la maternitatea din Şoldăneşti

18 Mai 2018
La Şoldăneşti, am găsit o maternitate mai mică, dar nu şi mai puţin plină bucurie sinceră şi de părinţi entuziasmaţi să descopere viaţa alături de un nou membru în familie.
Campania “O nouă viaţă” la maternitatea din Şoldăneşti
La Şoldăneşti, am găsit o maternitate mai mică, dar nu şi mai puţin plină bucurie sinceră şi de părinţi entuziasmaţi să descopere viaţa alături de un nou membru în familie.

Cu la fel de mult entuziasm şi voie bună, ca de fiecare dată, reprezentanţii Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” au ajuns şi aici cu daruri utile pentru cei mici şi mămici.
 
 "Am venit alături de echipa noastră să dăruim emoţii pozitive tuturor părinţilor de aici şi să transmitem mesajul Fondatorului Fundaţiei, "Bun venit pe lume!", bebeluşilor lor.”, a spus Diana Doroş, coordonatorul campaniei “O nouă viaţă”.
 
Stela Efremov a devenit, în urmă cu câteva zile, pentru prima dată mamă. A adus pe lume un băieţel pe care şi l-a dorit mult şi aproape că nu îi vine să creadă că în sfârşit îl poate ţine în braţe.

Ca orice tânără mămică, ne spune că s-a pregătit cu tot ce ştia că i-ar fi necesar imediat după naştere, dar că mai sunt încă multe lucruri despre care nu a ştiut sau pe care nu le-a putut cumpăra. Le-a descoperit cu mare bucurie în cutia primită din partea Edelweiss.
 
 "Am fost plăcut surprinsă, chiar dacă eram pregătită cu strictul necesar de acasă. Totuşi, un dar suplimentar şi pe neaşteptate a fost foarte binevenit. Acum cel mai mult ne vor folosi scutecele, iar pe parcurs o să ne prindă bine şi aspiratorul pentru curăţat năsucul. Toate sunt utile", a declarat Stela Efremov.
 
Atât lucrătorii medicali, cât şi autorităţile locale s-au arătat încântaţi de vizita echipei Edelweiss şi de faptul că acest proiect frumos al Fundaţiei se derulează şi în raionul lor.
 
 "Chiar dacă este un spital mic, cu mai puţine naşteri, ne bucurăm că suntem şi noi incluşi în acest proiect. Conţinutul acestui pachet donat mamelor este binevenit.", a declarat Veaceaslav Palii, directorul spitalului raional Şoldăneşti.
 
Svetlana Rotundu, preşedintele raionului Şoldăneşti, mărturiseşte că, mamă fiind, înţelege importanţa acestui dar pentru femeile care aduc pe lume un copil.
 
 "Este o iniţiativă, în opinia mea, foarte şi foarte binevenită pentru tinerele mămici. Sunt şi eu mamă a doi copii, dar nu am avut aşa fericită ocazie, să beneficiez de un astfel de cadou la naşterea copiilor mei."
 
Maternitatea din Şoldăneşti a fost inclusă în campania Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc ”O nouă viaţă” în urmă cu două luni.