Cutia cadou cu produse pentru îngrijirea bebeluşilor, oferită mamelor din raionul Rezina, prin campania “O noua viaţă”

29 Mai 2018
De mai mult de doi ani, zeci de mii de bebeluşi au primit întâiul dar al vieţii lor din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, prin campania “O noua viaţă”.
Cutia cadou cu produse pentru îngrijirea bebeluşilor, oferită mamelor din raionul Rezina, prin campania “O noua viaţă”
De mai mult de doi ani, zeci de mii de bebeluşi au primit întâiul dar al vieţii lor din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, prin campania “O noua viaţă”.

Cutia cadou, cu produse de primă necesitate îngrijirii bebeluşilor în primele luni de viaţă, vine în continuare în ajutorul mămicilor care nasc în 24 de maternităţi din ţară.

La sugestia lor, a proaspetelor mame, pe lângă hăinuţe, scutece, salteluţă şi alte lucruri necesare, cutia conţine de acum şi o pereche de botoşei pentru nou născuţi.

Primele care s-au bucurat de noul conţinut al cutiei au fost cele din Rezina, care au primit cu entuziasm vizita echipei Edelweiss la maternitatea de aici.
Sunt fericite că micuţii lor au fost întâmpinaţi atât de frumos, dar şi că, în următoarele luni, vor avea toate produsele necesare pentru a-i îngriji cum se cuvine.

 "Scutecele, body-urile tot o să ne prindă bine. Toate lucrurile vor fi necesare.", a mărturisit una dintre mămici.
Fie că au aflat deja de campania “O noua viaţă” sau cutia cadou a venit ca o surpriză, părinţii şi-au stăpânit cu greu emoţiile la întâlnirea cu membrii Fundaţiei.

"Sunt foarte mulţumită de lucrurile pe care ni le-au dăruit pentru micuţa noastră. Suntem foarte bucuroşi şi îi mulţumim mult domnului Vlad Plahotniuc pentru cadoul care ni l-a făcut", spune o altă mamă fericită.

Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, spune că Fundaţia urmăreşte cu atenţie campania, ascultă dorinţele părinţilor şi caută să fie cât mai aproape de nevoile lor.

”Suntem foarte atenţi la solicitările şi comentariile beneficiarelor noastre, motiv pentru care am inclus în cutie şi o pereche de botoşei pentru bebeluşi. Mămicile ne scriu şi ne spun cam ce şi-ar mai dori ele să găsească în cutie."

Alături de rudele nou-născuţilor, şi conducerea spitalului mulţumeşte Fundaţiei Edelweiss pentru această campanie, care vine să ofere şansa unei bune îngrijiri şi copiilor care se nasc în familii cu mai puţine posibilităţi.

 "Sunt lucruri foarte necesare, foarte utile pentru mămici, pentru că unele mămici vin mai bine pregătite pentru maternitate, alte mămici mai puţin. Posibilităţile familiilor sunt diferite", a declarat Nina Postu, directorul spitalului raional.

La maternitatea din Rezina sunt aduşi pe lume bebeluşi din întreaga regiune, iar asta înseamnă că sprijinul Edelweiss nu ajunge doar la mame din raion, ci mult mai departe, chiar peste Nistru, după cum spune preşedintele raionului, Eleonora Graur.

 "Avem aici mămici care sunt prezente din ambele maluri ale Nistrului, avem mămici şi din Rîbniţa, din Camenca, care vin şi nasc în spitalul din Rezina şi apreciază enorm de mult această atenţie a Fundaţiei Edelweiss."

Campania “O noua viaţă” a fost lansată la maternitatea din Rezina la începutul primăverii, după ce fondatorul “Edelweiss” Vlad Plahotniuc a anunţat extinderea acesteia în 24 de maternităţi din ţară.