Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" spune "Bun venit pe lume!" nou născuţilor din Ungheni

24 Aprilie 2018
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc  "Edelweiss" spune "Bun venit pe lume!" nou născuţilor din Ungheni
La maternitatea din Ungheni, Olga a devenit pentru a doua oară mămică, la 21 de ani.
Îşi îmbrăţişează cu toată dragostea cei doi copii, pe Anastasia, fiica mai mare ce a venit să îşi cunoască frăţiorul şi pe Mihai, bebeluşul abia născut. 
S-a bucurat nespus de cadoul cu care membrii Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" au surprins-o în acest moment în care nu credea că poate simţi o mai mare împlinire.  
 
"Mulţumim frumos Fundaţiei Edelweiss, în special domnului Vlad Plahotniuc. Într-adevăr sunt lucruri de primă necesitate în viaţa unui copil şi, iată, prima jucărie a băieţelului nostru o să fie ursuleţul de pluş Edelweiss.", spune emoţionată Olga.
 
Cutiile-cadou sunt un real ajutor pentru proaspetele mămici pentru că aici găsesc lucruri necesare, chiar din primele ore după naşterea bebeluşului.  
 
​Tot un băieţel a adus pe lume şi Cristina, chiar de Paştele Blajinilor. De îndată ce a primit cutia cadou a şi reuşit să îl îmbrace pe cel mic în noile hăinuţe.
 
 "Body-ul, plăpumioara, şerveţelele, jucăria, toate sunt scumpe şi ne vor fi tare utile de la început. Este cel de-al şaselea copil şi nu am mai primit niciodată un aşa cadou. Mulţumim lui Vlad Plahotniuc!."
 
În 2017, în maternitatea din Ungheni s-au născut 1200 de copii, iar de la începutul anului, aproape 300. Conducerea spitalului se bucură să facă parte din proiectul "O nouă viaţă".
 
 "Mulţumiri Fundaţiei şi personal domnului Vlad Plahotniuc pentru ajutorul acordat tinerelor familii din raion. Grija pentru nou născuţi este de fapt şi grija faţă de viitorul ţării noastre." 
 
 "În această primăvară, campania  "O nouă viaţă " a ajuns şi în Ungheni pentru a saluta cu un  "Bun venit pe lume!” copilaşii născuţi aici. Fundaţia Edelweiss felicită toate mămicile, tăticii şi bunicii cu acest moment important din viaţa lor. Le dorim tuturor ca micuţii lor să crească sănătoşi, să se bucure împreună de clipe frumoase, cu armonie şi bucurie în familie ", a declarat Lidia Cucoş, director executiv al Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".
 
Campania "O nouă viaţă" a Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a fost lansată în urmă cu doi ani, iar până acum peste 14.400 de mămici au primit cutia-cadou. În acest moment, campania se derulează în 24 de maternităţi din ţară.