Oraşul Ungheni are parc modern, colorat şi atractiv

26 August 2016
"E tare distractiv aici", spun copiii din Ungheni, despre parcul de joacă deschis de Edelweiss. Inaugurarea celui de al doisprezecelea parc Edelweiss, la Ungheni, s-a făcut în prezenţa micuţilor nerăbdători, dar şi a părinţilor şi buneilor care au supravegheat joaca copiilor, de pe noile bănci instalate.
Oraşul Ungheni are parc modern, colorat şi atractiv
"E tare distractiv aici", spun copiii din Ungheni, despre parcul de joacă deschis de Edelweiss.

Inaugurarea celui de al doisprezecelea parc Edelweiss, la Ungheni, s-a făcut în prezenţa micuţilor nerăbdători, dar şi a părinţilor şi buneilor care au supravegheat joaca copiilor, de pe noile bănci instalate. “Mulţumim Fundaţiei Edelweiss! Ne bucurăm că aţi ajuns şi în localitatea noastră cu un proiect frumos care va bucura mai multe generaţii”, a menţionat Ruslan Vieru, din oraşul Ungheni.

În doar câteva clipe după tăierea panglicii si deschiderea locului de joaca, s-au format cozi imense în jurul parcului. Cei mai mulţi dintre copii s-au bucurat de sfoară şi de tobogane.„Eu şi fratele mai mic vom veni zilnic aici. De mult am visat la un astfel de teren de joacă. E atât de interesant construit, mai ales jocul cu sfoara”, a zis Bobeică Alexandra, 12 ani.

Totodată, reprezentanţii administraţiei locale s-au declarat susţinători ai iniţiativei de amenajare a locurilor de joacă pentru cei mici. „Mulţumim fundaţiei Edelweiss pentru frumosul proiect lansat în oraşul nostru. Vom contribui şi noi la dezvoltarea acestuia, urmează să iluminăm acest parc, să plantăm verdeaţă şi să cream alei pentru promenadă” a declarat Petru Gherasimov, vicepreşedintele raionului Ungheni.
 
Pe durata mai multor săptămâni, în cadrul campaniei ”Parcurile Edelweiss” vor fi amenajate încă 28   de terenuri de joacă în cele mai importante oraşe din Republica Moldova, locaţiile acestora fiind stabilite în colaborare cu autorităţile publice locale.
                                                                                
Proiectul "Parcurile Edelweiss" face parte din seria campaniilor susţinute de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc pentru sprijinirea familiilor şi copiilor din Moldova.