Parcul Edelweiss - o adevărată bucurie pentru zeci de copii din Străşeni

05 August 2016
Peste 70 de micuţi din oraşul Străşeni au luat cu asalt noul loc de joacă deschis în localitatea lor de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss” în cadrul unui proiect ce vizează amenajarea a 40 de parcuri de joacă pentru copii, dotate cu echipamente de ultimă generaţie, moderne şi foarte sigure.
Parcul Edelweiss - o adevărată bucurie pentru zeci de copii din Străşeni
Peste 70 de micuţi  din oraşul Străşeni au luat cu asalt noul loc de joacă deschis în localitatea lor de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss” în cadrul unui proiect ce vizează amenajarea a 40 de parcuri de joacă pentru copii, dotate cu echipamente de ultimă generaţie, moderne şi foarte sigure.
Evenimentul a fost primit cu bucurie atât de copii cât şi de părinţi, care sunt extrem de mulţumiţi că micuţii lor pot beneficia de spaţii de joacă noi, sigure, la standarde europene. Ei au avut numai cuvinte de laudă în adresa Edelweiss şi au mulţumit pentru faptul că în oraşul lor a fost deschis un loc perfect pentru petrecerea timpului liber alături de copii.

Oraşul Străşeni a fost a treia localitate în care au fost inaugurate ”Parcurile Edelweiss”, după Hânceşti şi Ialoveni. Cele 40 de parcuri de joacă pentru copii vor fi amenajate de Fundaţia Edelweiss în mai multe localităţi din Republica Moldova, inclusiv în Chişinău, în locuri stabilite în urma consultărilor avute cu autorităţile locale.

Potrivit reprezentanţilor Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelwesis, în cadrul acestui proiect va fi amenajat, în premieră pentru Republica Moldova, şi un parc de joacă pentru copiii cu dizabilităţi. Proiectul "Parcuri Edelweiss" face parte din seria campaniilor susţinute de fundaţia lui Vlad Plahotniuc pentru sprijinirea familiilor, a mamelor şi copiilor din Moldova.