„Parcul Edelweiss”- o oază de veselie pentru copiii din Sângerei

20 August 2016
Copiii din Sângerei au testat cu mare bucurie toboganele şi leagănele noi, instalate în parcul de joacă inaugurat în oraşul lor de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”.
„Parcul Edelweiss”- o oază de veselie pentru copiii din Sângerei
Copiii din Sângerei au testat cu mare bucurie toboganele şi leagănele noi, instalate în parcul de joacă inaugurat în oraşul lor de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”.

Încântaţi de noul teren destinat lor, copiii  promit că vor veni aici în fiecare zi, să se joace împreună cu prietenii şi să îşi facă prieteni noi. "Scrânciobul, toboganul, toate îmi plac. Este pentru prima dată când văd un teren loc atât  de frumos", a spus una din fetiţele venite la deschiderea noului loc de joacă.

Nici părinţii şi bunicii nu au fost uitaţi, pentru ei amenajându-se mai multe bănci pe care se pot odihni în timp ce copiii stau la joacă. "Ne bucurăm foarte mult de ceea ce se face, sunt oameni în ţara noastră care se mai gândesc la binele copiilor, al oamenilor", a declarat, mulţumit, un bunel.

Autorităţile locale salută şi ele  această iniţiativă socială a Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”. “Le doresc succes şi în continuare, pentru că au iniţiat lucruri frumoase în diferite domenii", a declarat  primarul oraşului Sângerei, Gheorghe Braşovschi.

Campania socială “Parcurile Edelweiss” se desfăşoară la nivel naţional, începând cu luna august. Până la moment, au fost instalate un sfert din numărul total de terenuri de joacă planificate.