Fundaţia “Edelweiss” continuă să investească în tinerele talente

15 Octombrie 2010
Astăzi, 15 octombrie 2010, o familie social vulnerabila a fost susţinuta de către Fundaţia Edelweiss în cadrul ajutorului acordat celor mai nevoiaşe familii.
Fundaţia “Edelweiss” continuă să investească în tinerele talente
Astăzi, 15 octombrie 2010, o familie social vulnerabila a fost susţinuta de către Fundaţia Edelweiss în cadrul ajutorului acordat celor mai nevoiaşe familii. Cultura constituie elementul esenţial al dezvoltării economice şi al renaşterii sociale şi reprezintă un indicator al calităţii vieţii.

Unul dintre beneficiari este Ion Bucur, student al facultăţii Arta Instrumentala, Compoziţie si Muzicologie, catedra Instrumente populare, anul II, care a solicitat ajutor fundaţiei “Edelweiss” cu privire la achiziţionarea unui instrument muzical pentru a-şi putea perfecţiona ceea ce ii place cel mai mult facă.

Visul lui Ion Bucur s-a împlinit astăzi, când Fundaţia “Edelweiss” i-a oferit în dar un nai, exact ceea ce şi-a dorit pentru a participa mai activ la orele Instrumentelor Populare.

“Mulţumesc frumos fundaţiei “Edelweiss” şi în special fondatorului Dlui Vlad Plahotniuc că a acceptat să-mi ajute feciorul, eu fiind deridicatoare la Termocom am un salariu foarte mic şi nu pot sa susţin mereu necesitatile copiilor mei, nici nu m-am aşteptat să primesc un răspuns de la colaboratorii fundaţiei. Vă mulţumesc din tot sufletul pentru sprijinul acordat!” a mărturisit Dna Elena Bucur, mama studentului.

Fundaţia “Edelweiss” susţine o paletă largă de activizaţi culturale şi dezvolta imaginea şi cultura ţării.