Încă o grădiniţă a primit dotări de la Edelweiss!

30 Noiembrie 2012
În lista grădiniţelor care au primit donaţii de la Fundaţia Edelweiss s-a adăugat şi Grădiniţa Creşă „Foişor” nr. 4 din oraşul Glodeni.
Încă o grădiniţă a primit dotări de la Edelweiss!
În lista grădiniţelor care au primit donaţii de la Fundaţia Edelweiss s-a adăugat şi Grădiniţa Creşă „Foişor” nr. 4 din oraşul Glodeni. Cererea instituţiei a fost aprobată de către Consiliul Edelweiss, iar săptămâna trecută membrii Fundaţiei au fost în vizită la Glodeni, pentru a le aduce daruri copiilor: un calculator şi un televizor performant, unde copilaşii vor privi emisiunile educative, desenele animate şi matineele.

Elvira Scobioală, Directoarea grădiniţei, a recunoscut că de mult timp tot vroia să apeleze la Fundaţie, însă nu-i ajungea curajul... Pentru dânsa, a fost o surpriză plăcută că, după puţin timp de la primirea cererii la adresa Edelweiss, membrii Fundaţiei au şi contactat-o: „Am fost foarte plăcut surprinsă când m-au sunat de la Edelweiss şi nu mi-a venit a crede că în sfârşit vom avea un calculator cu acces la internet şi un televizor atât de mare!”.

La eveniment a fost prezent întregul corpul didactic al Grădiniţei, alături de Asociaţia de Părinţi. Aceştia au spus numeroase cuvinte frumoase la adresa Edelweiss, mulţumindu-i şi fondatorului Fundaţiei, Vlad Plahotniuc. La rândul lor, copilaşii au avut şi ei o surpriză pentru Edelweiss: câteva numere artistice şi cadouri confecţionate de ei!

Până la momentul actual, Fundaţia Edelweiss a dotat cu calculatoare peste 100 grădiniţe, şcoli, cămine şi universităţi din Republica Moldova.