Fundaţia Edelweiss - Sponsor General al Festivalului de Epigrame şi Fabule

13 Noiembrie 2010
În ziua de 13 noiembrie, Teatrul municipal Satiricus a găzduit Festivalul Naţional de Epigramă şi Fabulă „Donici, cuib de-nţelepciune”, ediţia a VI-a, organizat cu suportul Fundaţiei Edelweiss.
Fundaţia Edelweiss - Sponsor General al Festivalului de Epigrame şi Fabule
În ziua de 13 noiembrie, Teatrul municipal Satiricus a găzduit Festivalul Naţional de Epigramă şi Fabulă „Donici, cuib de-nţelepciune”, ediţia a VI-a, organizat cu suportul Fundaţiei Edelweiss. La această manifestare au participat zeci de epigramişti şi umorişti din Romania si Republica Moldova.

Sponsorul General al acestui eveniment a fost Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova Edelweiss, care are ca scop crearea unor oportunitati echitabile pentru oamenii talentaţi iar unul din domeniile principale de activitate al organizaţiei reprezintă domeniul cultural ”, a menţionat Lara Castraveţ, Coordonator Proiecte Fundaţia “Edelweiss”.

Spectacolul de gală s-a desfăşurat în sala Teatrului Satiricus şi a cuprins un atractiv program din care nu au lipsit muzica, parodia şi momentele vesele, în interpretarea unor talentaţi artişti. Toate acestea au alternat cu recitalurile de epigramă susţinute de epigramiştii din ţară şi de peste hotarele Republicii Moldova, care au primit aplauze din partea unui public avizat şi deosebit de călduros.

Punctul culminant al manifestării a fost, desigur, decernarea premiilor. Organizatorii au căutat să ofere cât mai multe premii şi distincţii participanţilor. La moment, Festivalul Naţional de Epigramă şi Fabulă „Donici, cuib de-nţelepciune”, este unicul festival de umor care se desfăşoară în Republica Moldova.