Lotul naţional de K1 Amator merge la Cupa Mondială din Letonia cu sprijinul Edelweiss

28 Septembrie 2013
Republica Moldova este reprezentantă la Cupa Mondială de K1 Amator din Letonia de 20 dintre cei mai buni practicanţi ai acestui sport din ţara noastră. Edelweiss este în mod tradiţional susţinătoarea lotului naţional de K-1 amator.
Lotul naţional de K1 Amator merge la Cupa Mondială din Letonia cu sprijinul Edelweiss
Republica Moldova este reprezentantă la Cupa Mondială de K1 Amator din Letonia de 20 dintre cei mai buni practicanţi ai acestui sport din ţara noastră. Edelweiss este în mod tradiţional susţinătoarea lotului naţional de K-1 amator. Fundaţia sponsorizează, şi de data aceasta, deplasarea luptătorilor noştri în Letonia.

Cupa Mondială la K-1 amator se desfăşoară în octombrie 2013, la Riga, capitala Letoniei. Pentru ţara noastră vor evolua peste 20 de sportivi din trei categorii de vârstă. Anterior, sportivii noştri şi-au demonstrat abilităţile în cadrul unei competiţii internaţionale, organizate în premieră la Chişinău.

“Edelweiss sprijină performanţa în toate domeniile iar pentru lotul naţional de K-1 amator suntem şi vom rămâne un partener de nădejde. Suntem alături de sportivi şi de data aceasta, pentru că ne dorim să se întoarcă acasă cu medalii”, a declarat Lara Moraru, Director Executiv al Edelweiss.