Cei mai buni sportivi din ţară s-au întrecut la Campionatul Moldovei de K1 pentru amatori

06 Mai 2014
160 de sportivi au performat la Campionatul Moldovei de K1 pentru amatori, desfăşurat zilele acestea în Chişinău, în cadrul unui eveniment cu adevărat spectaculos. Federaţia Moldovei de K1, în parteneriat cu Fundaţia Edelweiss, a organizat anul acesta un campionat de nivel european, urmând a fi format lotul naţional care va reprezenta ţara la competiţii internaţionale.
Cei mai buni sportivi din ţară s-au întrecut la Campionatul Moldovei de K1 pentru amatori
160 de sportivi au performat la Campionatul Moldovei de K1 pentru amatori , desfăşurat zilele acestea în Chişinău, în cadrul unui eveniment cu adevărat spectaculos. Federaţia Moldovei de K1, în parteneriat cu Fundaţia Edelweiss, a organizat anul acesta un campionat de nivel european, urmând a fi format lotul naţional care va reprezenta ţara la competiţii internaţionale.

Un ring nou, tribune moderne şi condiţii de participare impecabile – toate au fost puse la dispoziţia sportivilor, kikboxeri proveniţi de la 20 de cluburi din ţară.

Sportivii nu s-au lăsat mai prejos şi au oferit, din ring, un spectacol de pomină pentru toţi cei participanţi. Printre aceştia s-au numărat oficiali din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, reprezentanţi ai Federaţiei de Tenis, precum şi alţi susţinători ai acestui sport îndrăgit de moldoveni.
În calitate de partener al evenimentului, Fundaţia Edelweiss le-a transmis tuturor sportivilor talentaţi din cadrul lotului K1 Amator al Moldovei mult succes în competiţiile viitoare.