Atmosferă de sărbătoare şi pentru finii lui Vlad Plahotniuc

14 Aprilie 2017
În cadrul campaniei de Paşti, reprezentanţii Edelweiss au vizitat şi familia Surugiu din oraşul Glodeni, unde locuiesc tripleţii năşiţi de Vlad Plahotniuc.
Atmosferă de sărbătoare şi pentru finii lui Vlad Plahotniuc
În cadrul campaniei de Paşti, reprezentanţii Edelweiss au vizitat şi familia Surugiu din oraşul Glodeni, unde locuiesc tripleţii năşiţi de Vlad Plahotniuc. Copiii au primit dulciuri şi jucării din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, cadouri pe care micuţii le-au despachetat cu multe emoţii. De asemenea, pentru părinţii celor 3 copii a fost adus un aragaz performant.

Tatiana Surugiu a mulţumit pentru gest întregii echipe Edelweiss, precum şi domnului Vlad Plahotniuc, menţionând că familia lor va fi mereu recunoscătoare pentru speranţa şi încrederea acordată pe parcursul timpului.

Vlad Plahotniuc şi fundaţia lui de caritate au fost alături de familia Surugiu încă de la naşterea tripleţilor. Fondatorul Edelweiss i-a năşit, în urmă cu şase ani, pe Anastasia, Alexandrina şi Marius, iar apoi, prin intermediul fundaţiei, a sprijinit familia acestora ori de câte ori a fost nevoie.