Cadouri de Paşte pentru două familii din Căuşeni

12 Aprilie 2017
Pentru că sărbătorile sunt mai frumoase în familie, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” iniţiază Campania de Paşte, prin care va oferi alimente şi alte lucruri necesare traiului zilnic familiilor aflate în dificultate.
Cadouri de Paşte pentru două familii din Căuşeni
Pentru că sărbătorile sunt mai frumoase în familie, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss iniţiază Campania de Paşte, prin care va oferi alimente şi alte lucruri necesare traiului zilnic familiilor aflate în dificultate.

În prima zi a campaniei, beneficiari ai ajutorului oferit de către Edelweiss au fost membrii frumoasei şi numeroasei familii Marcenco din satul Fărlădenii Noi, raionul Căuşeni.

Mama celor cinci copii ai familiei Marcenco este casnică, iar tatăl munceşte din zori pentru a le asigura cele necesare. Nu le este deloc uşor să facă faţă situaţiei, nevoile familiei fiind multe. Cu atât mai mare le-a fost bucuria, atunci când au aflat că au primit în dar de la Edelweis un aragaz nou şi un coş plin de produse, pentru masa de Paşte.
Este un ajutor neaşteptat şi foarte necesar familiei noastre. Aţi adus lumină şi bucurie în casa şi sufletele noastre şi vă mulţumim pentru asta. Se vede că mai sunt oameni buni care vor să ajute, mulţumim Fondatorului Edelweiss - Vlad Plahotniuc, a fost mesajul Dianei Marcenco.

Tot astăzi, echipa Fundaţiei Edelweiss a vizitat şi casa familiei Sîrbu din satul Zaim. Doamna Liudmila Sîrbu este pensionară, dar acest lucru nu a împiedicat-o să adopte două fetiţe, pe care le creşte şi educă de una singură. Familia Sîrbu o duce modest, iar doamna Liudmila recunoaşte că se isprăveşte cu greu cu cheltuielile zilnice.

Cărţile şi dulciurile aduse de Edelweiss au fost primite cu mare bucurie cele două fete ale doamnei Sîrbu – Adelina şi Alexandrina. De mare ajutor le va fi şi maşina de spălat adusă în dar de Fundaţie. Liudmila Sîrbu a mulţumit pentru acest cadou şi şi-a exprimat recunoştinţa gestul făcut de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss .