Cu sprijinul Edelweiss, halterofilul Anatol Cîrîcu se pregăteşte de noi competiţii

24 Ianuarie 2013
După succesul obţinut la Olimpiada de la Londra, sportivul moldovean Anatol Cîrîcu se antrenează cu spor, pentru a câştiga noi medalii: de data aceasta, la Campionatele European şi Mondial din 2013.
Cu sprijinul Edelweiss, halterofilul Anatol Cîrîcu se pregăteşte de noi competiţii
După succesul obţinut la Olimpiada de la Londra, sportivul moldovean Anatol Cîrîcu se antrenează cu spor, pentru a câştiga noi medalii: de data aceasta, la Campionatele European şi Mondial din 2013. Şi pentru că sprijinul pe care i l-a acordat de Edelweiss în trecut i-a adus noroc sportivului, Fundaţia a decis să continue acest "parteneriat de succes", oferindu-i lui Anatol Cîrîcu o halteră de performanţă, pentru antrenamente.

„Mă pregătesc de următoarele competiţii în special de Campionatul Mondial şi sunt foarte mândru că am în spate un susţinător care mă ajută şi îmi oferă echipament pentru a mă antrena!”, a spus campionul olimpic. Anatol Cîrîcu se antrenează de două ori pe zi, în sala de sport de la Cahul - acolo unde a muncit mult şi anul trecut, pentru medalia de bronz câştigată la Olimpiadă.

„Noi colaborăm cu Anatol Cîrîcu de mai mult timp, încă dinainte el să devină campion olimpic. Împreună facem o echipa bună, Edelweiss îl susţine iar Anatol se antrenează cu seriozitate. Şi iată că, aplicând această reţetă a succesului, Moldova a fost medaliată la olimpiadă! Iar în perioada următoare sperăm ca sportivii noştri din Cahul să obţină cât mai multe victorii!”, a menţionat Lara Castraveţ, Director Executiv al Fundaţiei Edelweiss.

Edelweiss a fost înfiinţată în anul 2010 sub patronatul lui Vlad Plahotniuc. Fundaţia susţine tinerii din Republica Moldova care au performanţe în domeniile social, cultural şi sportiv.