Edelweiss a oferit un suport financiar în valoare de 400 de mii de lei pentru susţinerea activităţii Centrului „Phoenix”

22 Mai 2017
Circa 35 de copii cu nevoi speciale care beneficiază zilnic de serviciile Centrului „Phoenix” au un motiv de bucurie.
Edelweiss a oferit un suport financiar în valoare de 400 de mii de lei pentru susţinerea activităţii Centrului „Phoenix”
Circa 35 de copii cu nevoi speciale care beneficiază zilnic de serviciile Centrului „Phoenix” au un motiv de bucurie. Instituţia lor, deschisă acum doi ani în oraşul Râşcani, a primit un suport financiar în valoare de 400 de mii de lei din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. Banii oferiţi de Edelweiss vor ajuta copiii de la acest Centru să fie antrenaţi în diferite activităţi de socializare şi dezvoltare personală.
 
Cu această ocazie, conducerea Centrului a organizat un eveniment sportiv, dar şi o tombolă unde copiii s-au ales cu mai multe daruri. „În afară de condiţiile pentru un mod de viaţă mai sănătos, vrem să le oferim acestor copii şansa la o viaţă normală, dar şi mici bucurii. În acest sens, fiecare copil a avut posibilitatea să intre în posesia  unui cadou frumos”, a declarat Victoria Dunford, directoarea Centrului „Phoenix”.
 
La rândul lor, reprezentanţii Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, au ţinut să mulţumească conducerii Centrului „Phoenix” pentru activitatea pusă în slujba copiilor cu nevoi speciale. „Vrem să vă mulţumim pentru ceea ce faceţi pentru aceşti copii, pentru ceea ce faceţi pentru Republica Moldova, pentru faptul cum ne reprezentaţi ţara peste hotare”, a menţionat Lidia Cucoş, director executiv al Fundaţiei „Edelweiss”.
 
Menţionăm că, anual, peste 400 de copii cu nevoi speciale beneficiază de serviciile Centrului „Phoenix”. Cheltuielile de întreţinere sunt de aproape 1,2 milioane de lei şi sunt asigurate, în măsura de 95% de sponsorii care susţin activitatea acestui Centru.