Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a amenajat un teren de joacă la Spitalul Raional Nisporeni

14 Iulie 2017
Copiii din Nisporeni au acum un motiv de bucurie, după ce Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a amenajat un teren de joacă pentru micii pacienţi care ajung la Spitalul Raional Nisporeni. Locul de joacă a fost amenajat chiar în faţa instituţiei, fiind dotat cu tobogane şi leagăne speciale, precum şi cu o suprafaţă moale pe care copiii se pot juca în siguranţă.
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc  „Edelweiss” a amenajat un teren de joacă la Spitalul Raional Nisporeni
Copiii din Nisporeni au acum un motiv de bucurie, după ce Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss” a amenajat un teren de joacă pentru micii pacienţi care ajung la Spitalul Raional Nisporeni. Locul de joacă a fost amenajat chiar în faţa instituţiei, fiind dotat cu tobogane şi leagăne speciale, precum şi cu o suprafaţă moale pe care copiii se pot juca în siguranţă.

 Suntem alături de cei mici, iar zâmbetul şi bucuria de pe chipul acestor copii ne dovedesc a nu ştiu câta oară că de fapt investiţiile în copii sunt cele mai bune” a declarat directorul executiv Edelweiss, Lidia Cucoş.

Cu mulţumiri la adresa Fundaţiei Edelweiss a venit şi directorul Spitalului Raional Nisporeni, Lidia Crăciun: Vreau să mulţumesc Fundaţiei Edelweiss” pentru că într-un timp record, în viziunea mea, s-a implementat acest proiect şi este un cadou foarte frumos pentru instituţia noastră, care va facilita imaginea instituţiei şi va face confort pentru micii noştri pacienţi”.

Anual, peste 500 de copii sunt aduşi pe lume şi peste 6700 de pacienţi beneficiază de serviciile medicale ale acestei instituţii medicale.

Amintim că în luna iunie 2017, Fondatorul Edelweiss –Vlad Plahotniuc -  a anunţat  extinderea proiectului O nouă viaţă” şi în Spitalul din Nisporeni, în cadrul căruia sunt distribuite cutiile pentru nou-născuţi.