Zdub şi Zdub sunt gata să plece la Eurovision!

30 Aprilie 2011
Cântăreţii au reuşit să câştige marea bătălie a finalei naţionale, după ce au obţinut pentru piesa "So lucky", cu care s-au înscris în concurs, un punctaj maxim din partea juriului şi zece puncte de la public.
Zdub şi Zdub sunt gata să plece la Eurovision!
Cântăreţii au reuşit să câştige marea bătălie a finalei naţionale, după ce au obţinut pentru piesa "So lucky", cu care s-au înscris în concurs, un punctaj maxim din partea juriului şi zece puncte de la public. Trupa Zdob şi Zdub va participa pentru a doua oară la Eurovision. Membrii trupei deja au prezentat costumele, cu care vor evolua în scena din Dusseldorf. Piesa de rezistenţă a garderobei este faimoasa căciulă de un metru lungime.

Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova “Edelweiss” a sponsorizat arenda sălii pentru repetiţii, trupa se antrenează în Teatrul Naţional Mihai Eminescu. Producătorul trupei spune că ceea ce au reuşit să realizeze până acum se datorează şi ajutorului pe care l-au obţinut.

“Aducem sincere mulţumiri Fundaţiei Edelweiss pentru ca ne-a oferit spaţiu pentru repetiţiile în Teatru” a menţionat Igor Dânga, producătorul trupei.

Membrii trupei Zdob şi Zdub au decis să meargă în Germania îmbrăcaţi original. Artiştii speră că asta îi va ajuta să câştige simpatia publicului. În afară de costume, zdubii vor să impresioneze şi prin grafică.

Zdubii vor trebui mai întâi să concureze în semifinala de la Eurovision. Finala va avea loc la Düsseldorf, pe 14 mai.