Mărţişoare pentru mămicile de la IMC din partea fundaţiei Edelweiss

01 Martie 2017
Peste 50 de proaspete mămici, care încă se află la maternitatea din cadrul Institutului Mamei şi Copilului din Capitală, au fost surprinse cu trandafiri, mărţişoare şi cadouri, în prima zi de primăvară.
Mărţişoare pentru mămicile de la IMC din partea fundaţiei Edelweiss
Peste 50 de proaspete mămici, care încă se află la maternitatea din cadrul Institutului Mamei şi Copilului din Capitală, au fost  surprinse cu trandafiri, mărţişoare şi cadouri, în prima zi de primăvară. Gestul frumos a fost făcut de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc„Edelweiss”, care le-a urat  mămicilor multă sănătate şi o primăvară frumoasă.

Gestul le-a emoţionat pe proaspetele mămici. Emoţionate, acestea spun că darurile le vor fi de mare ajutor.„O să-mi prindă bine.  Vă mulţumim foarte mult pentru ajutor, pentru sprijin, vă dorim sănătate” a afirmat una dintre beneficiare.

Iniţiativa face parte din proiectul social „O nouă viaţă”, lansat de Fundaţialui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”în luna iulie 2016.
De la începutul campaniei, peste patru mii de cutii cu produse de primă necesitate au fost oferite proaspetelor mame care au născut la Maternitatea Institutului Mamei şi Copilului din Capitală.