Premiul de Excelenţă al Galei UNITEM - acordat de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc

28 Martie 2017
De Ziua mondială a Teatrului, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău a găzduit ediţia 2017 a Galei premiilor UNITEM - cea mai importantă manifestare teatrală la nivel naţional.
Premiul de Excelenţă al  Galei UNITEM - acordat de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc
De Ziua mondială a Teatrului, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău a găzduit ediţia 2017 a Galei premiilor UNITEM - cea mai importantă manifestare teatrală la nivel naţional.
 
Preşedintele Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, Lara Moraru, i-a felicitat pe toţi laureaţii acestei ediţii a Galei Premiilor UNITEM şi a înmânat Premiul de Excelenţă actriţei de teatru şi cinema, Viorica Chircă.

Valoarea premiului este de 12.000 lei şi el reprezintă un modest semn de recunoştinţă pentru unul dintre marii noştri artişti, care a intrat în conştiinţa multor generaţii de iubitori ai teatrului. 
 
Galei Premiilor UNITEM a desemnat cei mai buni actori şi cele mai bune spectacole ale anului 2017. Spectacolul „Casa Mare” de Ion Druţă, regie Sandu Cozub, de la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”,  a obţinut premiul Galei pentru cel mai bun spectacol dramatic, iar Premiul pentru cea mai bună lucrare regizorală a fost acordat lui Sandu Cozub, pentru acelaşi spectacol.