Sărbătoare pentru vârsnici. Edelweiss a făcut o donaţie pentru un azil din Străşeni

30 Septembrie 2016
De Ziua Internaţională a persoanelor în etate, cei peste 100 de pensionari, care îşi duc zilele în Azilul din oraşul Străşeni, au avut parte de un concert dar şi au fost răsfăţaţi cu daruri din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".
Sărbătoare pentru vârsnici. Edelweiss a făcut o donaţie pentru un azil din Străşeni
De Ziua Internaţională a persoanelor în etate, cei peste 100 de pensionari, care îşi duc zilele în Azilul din oraşul Străşeni, au avut parte de un concert dar şi au fost răsfăţaţi  cu daruri din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

De bucurie, vârstnicii au uitat de griji pentru câteva ore şi au încins o horă în curtea instituţiei:
"Suntem recunoscători, suntem atât de emoţionaţi. Sunteţi foarte darnici. Nu uitaţi de noi, veniţi în fiecare an. Vă mulţumim." 

Membri Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, care au decis să le facă ziua mai frumoasă vârstnicilor din azil au venit încărcaţi cu daruri  dar şi  o maşină de spălat  vase - care cu siguranţă va mai uşura din grijile instituţiei.
"Maşina de spălat vase va fi un ajutor enorm pentru bucătăria Asociaţiei Neumanist pentru care din numele organizaţiei dar şi a bătrânilor noştri le mulţumim mult pentru acest suport frumos", a precizat directorul executiv al asociaţiei, Veronica Ţâmbalac. 

Este deja o tradiţie pentru Fundaţia Edelweiss, întemeiată în 2010 la iniţiativa lui Vlad Plahotniuc, de a veni în ajutorul acestui azil. Anterior, reprezentaţii fundaţiei le-au adus plapume, frigider, maşină de spălat, dar şi alte lucruri necesare.