Şezătoarea Mamelor cu tematică florală

28 Aprilie 2017
Pe 27 aprilie a.c., revista online Odoraş.md a dat întâlnire mămicilor la o nouă şezătoare. Şi pentru că suntem în plin sezon de primăvară, tema întrunirii a fost una florală, iar mamele au venit la şezătoarea susţinută de Fundaţia Edelweiss purtând coroniţe de flori.
Şezătoarea Mamelor cu tematică florală
Pe  27 aprilie a.c., revista online Odoraş.md a dat întâlnire mămicilor la o nouă şezătoare. Şi pentru că suntem în plin sezon de primăvară, tema întrunirii a fost una florală, iar mamele au venit la şezătoarea susţinută de Fundaţia Edelweiss purtând coroniţe de flori.

În cadrul evenimentului, mămicile au avut ocazia să afle de la cei doi medici de excepţie, Larisa Crivceanscaia şi Nadejda Dolma, informaţii utile despre dezechilibrul florei intestinale la copii, precum şi măsurile pe care trebuie să le ia pentru a proteja bebeluşii de razele solare.

La finalul discuţiilor, a fost organizată şi o acţiune de caritate pentru o familie nevoiaşă cu trei copii, care suferă de diferite maladii şi care nu au acces la serviciile medicale de care au nevoie. În felul acesta, mamele prezente la eveniment au avut ocazia să dea dovadă de solidaritate şi să ajute o familie aflată în dificultate.

Totodată, toate participantele la întrunire au primit daruri speciale din partea partenerilor evenimentului, printre care şi o cutie plină cu produse pentru nou-născuţi oferită de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.