Solidaritate: S-au strâns 300.000 MDL pentru Centrul antiviolenţă „Helmut Wolf”

03 Decembrie 2016
Aproape 300.000 MDL au fost colectaţi sâmbătă seară în cadrul unui concert caritabil extraordinar organizat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, în beneficiul Centrului împotriva violenţei în familie "Helmut Wolf".
Solidaritate: S-au strâns 300.000 MDL pentru Centrul antiviolenţă „Helmut Wolf”
Aproape 300.000 MDL au fost colectati sâmbătă seară în cadrul unui concert caritabil extraordinar organizat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, în beneficiul Centrului împotriva violenţei în familie "Helmut Wolf".

Invitatul special al evenimentului a fost frumoasa şi talentata Paula Seling, care a fost acompaniată de Andriano Marian şi Naţional Moldovan Youth Orchestra.

Cu ajutorul biletelor vândute pentru concert s-a colectat impresionantă sumă de 192.300 MDL. În plus, fondatorul Fundaţiei Edelweiss, Vlad Plahotniuc,  a donat, din partea fundaţiei, suma de 100.000 MDL.

În total, Centrul Social Multifuncţional antiviolenţă „Helmut Wolf” a primit un cec în valoare de 292.300 MDL. Cu aceşti bani, doamna Valentina Geamănă, coordonatorul centrului, va putea oferi consiliere psihologică şi găzduire gratuită unui număr şi mai mare de victime ale violenţei în familie.

Reamintim că această acţiune face parte din campania de promovare a metodelor prin care victimele violenţei în familie pot primi ajutor de specialitate. „Familii Ocrotite" e o campanie iniţiată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” la începutul lunii august.