Visul unei fetiţe pasionate de dans, susţinut de Fundaţia Edelweiss

31 August 2016
Valentina Eremia are 17 ani şi studiază dansul la Colegiul de Coreografie din Chişinău. Deşi locuieşte într-o cameră împreună cu părinţii ei, ambii invalizi, ea studiază şi exersează în fiecare zi - pentru a putea ajunge să îşi ajute familia, făcând ceea ce iubeşte cel mai mult: dansul, la nivel cât mai profesionist.
Visul unei fetiţe pasionate de dans, susţinut de Fundaţia Edelweiss
Valentina Eremia are 17 ani şi studiază dansul la Colegiul de Coreografie din Chişinău. Deşi locuieşte într-o cameră împreună cu părinţii ei, ambii invalizi, ea studiază şi exersează în fiecare zi - pentru a putea ajunge să îşi ajute familia, făcând ceea ce iubeşte cel mai mult: dansul, la nivel cât mai profesionist.

Pentru a o susţine în realizarea visului său, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” i-a oferit Valentinei o bursă în valoare de 10.000 de lei, sumă care va asigura continuarea studiilor.
“Noi am aflat despre povestea şi despre visul Valentinei Eremia dintr-o scrisoare, care a ajuns la adresa Fundaţiei. Valentina deja are 30 de diplome obţinute la concursuri de dans, este un copil frumos şi talentat. Până acum, Valentina şi părinţii săi erau ajutaţi de o rudă din Italia, care de curând a suferit un accident… aşa că Fundaţia Edelweiss a intervenit şi de acum o vom ajuta pe Valentina cu cheltuielile necesare studiilor”, au spus reprezentanţii Fundaţiei.

Pe parcursul celor 6 ani de la înfiinţarea, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a oferit numeroase burse de studii şi sprijin, pentru copiii şi tinerii talentaţi din Republica Moldova.