1000 de mame au beneficiat de campania O nouă viaţă, iniţiată de Edelweiss

28 Septembrie 2016
Încă 40 de mămici, care au născut recent la Institutul Mamei şi Copilului din Capitală, au primit seturi de produse de îngrijire pentru nou-născuţi, oferite de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss”, în cadrul campaniei "O nouă viaţă". În acest moment, numărul beneficiarilor acestui nou proiect se ridică la 1000, iar campania va continua pe tot parcursul anului.
1000 de mame au beneficiat de campania O nouă viaţă, iniţiată de Edelweiss
Încă 40 de mămici, care au născut recent la Institutul Mamei şi Copilului din Capitală, au primit seturi  de produse de îngrijire pentru nou-născuţi, oferite de  Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss”, în cadrul campaniei "O nouă viaţă". În acest moment, numărul beneficiarilor acestui nou proiect se ridică la 1000, iar campania va continua pe tot parcursul anului.

Mamele primesc câte o cutie cu produse pentru nou-născuţi, în primele zile de la naştere. Setul conţine lucruri necesare pentru îngrijirea bebeluşilor în primele luni de viaţă: o saltea, scutece, unguente şi suzetă.

Gestul Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc a emoţionat mamele, care au declarat  că darurile le vor fi foarte utile. „Sunt binevenite toate aceste lucruri, pentru că ştiţi cum este  în ziua de azi,  totul este costisitor. Mulţumim Fundaţiei Edelweiss”, a spus  Silvia Pârlog, o proaspătă mămică.

Campania „O nouă viaţă” a fost lansată la începutul lunii iulie şi prevede acordarea unui ajutor la naştere. Proiectul este inspirat din practica la nivel internaţional, în mai multe state ale lumii astfell de proiecte fiind susţinute de către stat.