Edelweiss felicită succesul echipei de K1 amator a Moldovei

11 Decembrie 2012
Sportivii lotului K 1 Amator din Republica Moldova s-au întors cu rezultate excelente de la Campionatul European, care a avut loc la Riga, în urmă cu câteva zile.
Edelweiss felicită succesul echipei de K1 amator a Moldovei
Sportivii lotului K 1 Amator din Republica Moldova s-au întors cu rezultate excelente de la Campionatul European, care a avut loc la Riga, în urmă cu câteva zile. Astfel, echipa Moldovei, a cărei participare la Campionatul European a fost posibilă datorită sprijinului Fundaţiei Edelweiss, s-a întors cu 8 medalii de aur, 7 de argint şi două de bronz, ocupând un onorant loc 2 în clasamentul final pe ţări.

„Băieţii şi antrenorii lor nu numai că nu ne-au dezamăgit, dar ne-au produs o mare bucurie. Suntem mândri că am putut susţine performanţa acestui lot de sportivi care a făcut onoare ţării noastre la campionatul european din capitala Letoniei”, a declarat directorul executiv al fundaţiei Edelweiss, Aneta Serbuşca, despre succesul echipei de K1 Amator din Republica Moldova.

Edelweiss este alături de succesul sportivilor noştri şi le urează să aibă multe alte victorii în competiţiile viitoare. Fundaţia va continua să susţină echipa de K1 Amator pentru că Edelweiss îşi propune să susţină performanţa, inclusiv cea sportivă.