Festivalul "Mărul de Aur": Edelweiss promovează talentul tinerilor cu dizabilităţi

08 Octombrie 2012
"Talentaţi la fel!". Sub acest slogan s-a desfăşurat anul aceasta Festivalul - Concurs internaţional de muzică uşoară "Mărul de Aur", aflat deja la ediţia a doua.
Festivalul "Mărul de Aur": Edelweiss promovează talentul tinerilor cu dizabilităţi
"Talentaţi la fel!". Sub acest slogan s-a desfăşurat anul aceasta Festivalul - Concurs internaţional de muzică uşoară "Mărul de Aur", aflat deja la ediţia a doua. Interpreţii de muzică uşoară participanţi, printre care şi tineri cu dizabilităţi, s-au reunit în cadrul competiţiei în perioada 6-7 octombrie, la Chişinău.

Concurenţii care au trecut de preselecţie au avut ocazia de a urca din nou pe scenă, pentru a participa la concursul propriu-zis. Aici, copiii şi tinerii i-au impresionat pe cei prezenţi în sală! Cele mai multe aplauze le-au primit, desigur, câştigătorii Festivalului şi copiii cu nevoi speciale. Aceştia din urmă au avut o prestaţie bine pusă la punct, interpretând fie piese solo, fie în duet.

Festivitatea de premiere i-a reunit pe scenă pe toţi participanţii, copii veniţi la Chişinău din 9 ţări apropiate, pentru a participa la Festivalul "Mărul de Aur". Aşa cum era de aşteptat, Edelweiss le-a fost gazdă. Fundaţia patronată de Vlad Plahotniuc susţine şi promovează tinerii talentaţi din toate domeniile, pentru a-i ajuta să reuşească în viaţă şi să atingă performanţa.