Campania socială "O nouă viaţă" contribuie la fericirea familiilor din ţară

26 Octombrie 2016
În patru luni, de când Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a dat start campaniei sociale "O nouă viaţă" în cadrul Institutul Mamei şi Copilului din capitală au fost oferite peste 1700 de cutii pentru nou-născuţi ce conţin daruri semnificative şi necesare bebeluşilor în primele luni de viaţă.
Campania socială "O nouă viaţă" contribuie la fericirea familiilor din ţară
În patru luni, de când Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a dat start campaniei sociale  "O nouă viaţă" în cadrul Institutul Mamei şi Copilului din capitală au fost oferite peste 1700 de cutii pentru nou-născuţi ce conţin daruri semnificative şi necesare bebeluşilor în primele luni de viaţă.  

Ajutorul a fost primit cu bucurie de către mame, care apreciază calitatea produselor şi sprijinul acordat astfel de către Fundaţie, la naşterea copiilor.

Proiectul social "O nouă viaţă" lansat pe 12 iulie, la iniţiativa fondatorului “Edelweiss” Vlad Plahotniuc are ca obiectiv grija faţă de copii şi dezvoltarea armonioasă a acestora dar şi grija faţă de ţara în care trăim cu toţii şi în care ne dorim să trăiască mai bine şi viitoarele generaţii.