Cei mai buni luptători de K-1 Amator au fost premiaţi de Edelweiss

15 Decembrie 2012
Fundaţia Edelweiss i-a premiat pe cei mai buni luptători K-1 Amator ai anului 2012, în cadrul celei de-a IX ediţii a „Fighting Eagles” K-1, organizată de Asociaţia FEA din Moldova.
Cei mai buni luptători de K-1 Amator au fost premiaţi de Edelweiss
Fundaţia Edelweiss i-a premiat pe cei mai buni luptători K-1 Amator ai anului 2012, în cadrul celei de-a IX ediţii a „Fighting Eagles” K-1, organizată de Asociaţia FEA din Moldova. Câştigătorii au fost: Vlad Para la categoria adulţi, 86 kg şi Victor Curtiş, la categoria junior, 51 kg.

„Mă bucur pentru că Fundaţia Edelweiss a avut încredere în mine, iar astăzi, în cadrul acestui turneu, am demonstrat că pot aduce şi mai multe medalii Republicii Moldova”, a declarat Victor Curtiş, câştigătorul titlului „Cel mai bun luptător K-1 amator” din Moldova.

La Turneul Luptelor „Fighting Eagles”, organizat în acest weekend, luptătorii moldoveni au câştigat duelurile cu ceilalţi sportivi din Europa. 11 din cele 13 lupte s-au încheiat cu victoria sportivilor noştri, printre care şi Victor Curtiş, unul dintre luptătorii premiaţi de Edelweiss. Supriza evenimentului a venit însă din partea moldoveanului P. Pocatilov care nu i-a lăsat nici o şansă lituanianului P. Suhlov, pe care l-a învins din prima rundă.

Fundaţia Edelweiss a sprijinit cu diferite ocazii lotul de K-1 al Moldovei, în cadrul campaniilor pe care Fundaţia le desfăşoară pentru promovarea performanţei.